tirsdag, november 07, 2006

Vi er framme!

Sam har tenkt seg til Sveits

Tittei!

Det ble en lang tur gitt! Nervepirrende var det også, flyet fra Oslo sto i fare for å bli veldig forsinket, men heldigvis ble det ikke så sent at vi ikke rakk fly nr to. Vi løp og rakk det fint.
Framme i Geneve fant vi ut at de hadde klart å bøye det ene hjulet på vogna vår, og vi måtte stille oss i "klagekø". Det er så kjipt med sånne ting, særlig når man reiser med to overaktive barn som ikke orker å stå i kø! Håper vi får noen slags erstatning...

Da vi endelig kom fram til Lausanne var det langt over leggetid for to trøtte barn, og vi fant først ingen taxi! Men plutselig kom en ryggende (av uviss grunn), og vi var atter på vei. Sam kapitulerte over i søvnens armer mens vi satt i taxien, og nå ligger begge englene og sover søtt på rom nr 9. Får håpe de ikke våkner altfor tidlig i morgen...

Det dumme med å bo som vi gjør, er at vi ikke får handlet mat når vi kommer så sent. Chris visste allikevel råd (sulten mann finner alltid råd), og la ut til fots. Han kom nettopp tilbake med pizza, så jakten var vellykket!

Det er veldig rart å være tilbake her, helt surrealistisk faktisk! Jeg sa vel sist gang at det er som om vi er på en annen planet, eller i en parallell virkelighet eller noe, og sånn er det nå også! Eller enda verre enn sist, fordi nå har vi i mellomtiden vært laaangt, laaaangt unna og har tenkt tilbake på "den gangen vi var i Sveits".

Ganske fort etter at vi kom kom plutselig den kosovo-albanske jenta forbi sammen med mannen sin! Det ante meg at hun var her enda. Barnet (som har en hjertefeil pluss en del annet) ligger fortsatt på sykehuset, og det går litt opp og ned - tolket fra "tegnspråk". For dere som fulgte med da vi var her sist, så er hun den jenta vi hadde overraskelsesbursdag for. ; )
-Og uten forvarsel kom det også en mann forbi som spurte om vi var norske, for det var nemlig han! Han er her med kona og en datter som er eldre enn oss, og hun har tracheostomi! Vi har nå sittet lenge og pratet med han og kona, og det er rart hvordan det er å snakke med noen som virkelig vet hvordan vi har hatt det. Ganske rart å treffe nordmenn her, sist var vi de eneste!

I morgen skal vi på en forundersøkelse før selve undersøkelsen på onsdag. Det er litt spennende dette her...Vi håper på én måte at de kan gjøre noe for stemmen, men samtidig så er vi nok ikke helt forberedt på et "inngrep" denne gangen. Sist gang var alle våre håp og drømmer knyttet til turen til Lausanne, denne gangen er det noe annet. Det er nesten mer som et nostalgisk, bittersøtt møte med "gamle" minner: Gode minner og ekstreme minner i en slags forening.
-Og det er litt trist at våre gode venner fra Italia ikke ser ut til å være her denne gangen...
Det går derimot rykter om at Yota, den "gale" grekerinnen, er her nå! ; ) Skal bli morsomt å se om det stemmer i morgen!

Og nå er det leggetid....og vel så det...

3 kommentarer:

elisabeth J sa...

Lykke lykke lykke til...følger med dere disse dagene.......
HEIA SAM!!

Elisabethklem

Amelie78 sa...

Følger spent med...

H.

mie sa...

Elisabeth J: : )

Amelie: Jeg får nesten si i like måte.... ; )

 
Blogglisten