lørdag, desember 02, 2006

Tv PastorenNå er snart serie 2 av Tv Pastoren over, og mange har lurt på om ikke programmet med oss skulle komme snart...
Denne serien baserer seg på hva som faktisk skjer med deltagerene i virkeligheten, og det har seg slik at det har skjedd en god del med noen av de andre som er med. Programmet med oss har derfor blitt flyttet og flyttet, helt til det altså ikke var flere programmer å ta av.
Forhåpentligvis kommer det en serie til etterhvert, men det blir vel kanskje litt vel lenge siden historien vår ble presentert??
- Hvis noen veldig gjerne vil se hva som skjedde i Sveits osv, så må dere "klage" til Tv Pastoren eller Tv2! ; )
Vi synes det er litt trist at det ikke ble plass denne gangen, fordi vi så gjerne skulle fått vist alle som har engasjert seg at det gikk bra til slutt!! Jaja. Sånn er vel livet...

6 kommentarer:

Marie Nanette sa...

Ja, det var jo veldig dumt! Men kanskje noen har funnet veien til denne bloggen? Så har de jo fått et innblikk i hvordan ting har gått.

Karina sa...

Ja, jeg så veldig fram til å se dere på skjermen igjen...Men men...det kommer nok til slutt, tror du ikke det? ;)

Håper det går bra med deg i eksamensperioden, Mie! Tenker på deg sjø...

Grete sa...

Jeg har ventet og ventet. Kanskje jeg skal sende en mail til TV2 eller pastoren.

mie sa...

Marie: Noen har nok funnet veien hit ja, og de vet heldigvis at det har gått ganske bra!

Karina: Det er ikke sikkert det kommer i neste runde heller...med mindre noen kommer med signaler om at de gjerne vil se litt mer... ; ) Kankskje ville det gjøre at de prioriterer det?

Grete: Det kan altså hende det hadde gjort inntrykk. ; ) Særlig fordi du ikke kjenner oss personlig. Vi synes det er veldig dumt at det ikke ble plass....Skulle så gjerne fått avsluttet historien vår!

Grete sa...

Prøvde å finne mailadressen til Egil Svartdahl, men fant den ikke. Fant ikke en adresse til TV2 engang...

mie sa...

Grete: Prøv tvpastoren@tv2.no, da kommer det til rette vedkommende. ; ) Her kan du også foreslå nye temaer for en eventuell neste serie hvis du har noen ideer!

 
Blogglisten