søndag, oktober 14, 2007

Litt tekniske problemer!

Ja her er det en del av det, i flere forskjellige former egentlig...

Jeg har fått problemer med mailen min og holdt et øyeblikk på å miste hele bloggen tror jeg! Jeg prøvde å forandre settingen til min nye mailadresse, men den ble ikke godkjent nei...Så nå har jeg en nødløsning på gang, som gjør at jeg må logge meg inn på BI´s studentmail (tungvint..) for å i det hele tatt få tilgang til kommentarer. Jada, skal ikke være enkelt!

Det andre "tekniske" problemet er at jeg plutselig befant meg i en eksamenssituasjon! Jeg har selvsagt visst det helt fra begynnelsen av året, at jeg denne høsten skulle ha to midtermeksamener som teller 30% i sitt respektive fag, men allikevel snek de seg umerkelig opp i bakre støtfanger gitt... (Ref. noen innlegg under, angående biler og kryss og sånt)
Nå er jeg rimelig stressa, har ganske masse å lese før onsdag for å si det sånn. Heldigvis er dette den siste av de to, og etter det har jeg to hjemmeeksamener og en terminoppgave å gjøre. Det er heldigvis litt nærmere juletider. Hvem hadde trodd det skulle bli såpass mye å gjøre med "bare" tre fag?? (Jeg har kuttet ut to fag, tar dem senere)

Anyway, jeg har lenge tenkt på å skrive litt mer om rundkjøringen min og tydningen av de usynlige skiltene og det vanskelig tilgjengelige kartet, og det kommer snart. ; )

-Det er jo tross alt noen standhaftige sjeler som fortsatt leser bloggen min vet jeg, så til dere: Jeg kommer snart tilbake!!

5 kommentarer:

Elin Maria sa...

Gleder meg!

Lykke til med prøver og eksamener. Har selv hatt final test i Greek 1 i dag... Det gikk bra, og jeg er så lykkelig over at det er fullført!! :)

Masse velsignelser!!
Klem fra Elin :)

Strikkelaura sa...

Jeg så deg på skolen på søndag, ble så paff...plutselig vandret du bare forbi...hehe =)

Lykke til i morgen, hvis du har pristeori da! =)

Maria sa...

så gøy at du kommer tilbake ;) og lykke til!

Anonym sa...

Gleder oss til oppdatering, ja!

ct.

mie sa...

Elin Maria: Ja nå er det oppdatert, omsider! Det er jammen en fantastisk følelse når en eksamen kan legges bak en, det skal man glede seg over! Lykke til videre!

Strikkelaura: Haha, jeg har avslørt deg!! Så noen skrev på bloggen din at du var i Kamille, så da kjøpte jeg det og har nå resonnert meg fram til hvem du er utifra bildene!; ) HIHI! Det er helt klart noe kjent med fjeset ditt, men nå ser jeg deg vel aldri lenger? Jeg har nemlig ikke pristeori nei, og har flere fag som du helt sikkert ikke har...

Maria: Takk for det! Jeg skal prøve å komme ordentlig tilbake ; ) Synes jo det er gøy å skrive, men har så lite overskudd for tiden..

Catt: Og her kom den, omsider... ; )

 
Blogglisten