søndag, desember 20, 2009

Sliten gitt....Og så var det KK igjen

Nei NÅH altså! Jeg må presisere igjen: Jeg har ikke tenkt å slutte å skrive!
Jeg er bare så utrolig sliten for tiden....Jeg har flere forklaringer på det, men ett ord oppsummerer det meste: Eksamen.
-Ja, også kommer det faktum at jeg er syk for ca femte gang i høst/vinter som en god nummer to.

Det er akkurat som om eksamenstiden suger all kreativitet ut av meg. Jeg føler meg helt hjernevasket liksom. Og hele tiden får man denne trangen til å gjøre alt mulig annet: Sette inn bilder fra de siste seks årene i album, noe jeg bare har utsatt og utsatt, eller hva med å rydde gjennom boden? Bake pepperkaker med barna er jo kjempestas (synes eller ikke det egentlig...), kanskje jeg skal gjøre det? Eller vaske vinduer (noe som blir gjort kanskje en gang eller to i året)?
Alt blir spennende i eksamenstiden, unntatt å lese. Men, det er det eneste man kan gjøre. Lese altså. Jeg tror at all denne fornektelsen og tvangslesingen gjør meg helt kreativitets-lammet i hodet.
-Og så skjer det hver gang; etter eksamen, når jeg HAR tid til å gjøre alt mulig annet, ja da er det ikke så spennende lenger. Jeg utsetter det til en annen gang jeg.

Men akkurat nå er jeg kjempesliten, syk og skal arrangere jul og bursdag. I dag er det barneselskap for Elissa, siden det stort sett er problematisk for små gjester å komme fra på første juledag. Som er det "ordentlige bursdagen" (i Elissas vokabular).

Forresten kan jeg nevne at det kommer en liten oppdatering og noen nye bilder i KK veldig snart, i deres såkalte Årskavalkade over de viktigste sakene de har hatt i 2009. Er ikke helt sikker på når det kommer selv faktisk, men inbiller meg det må være i årets siste utgave?
Skal holde dere oppdatert! ; )

Muligens får jeg til å skrive litt igjen snart, men hvis ikke: God Jul til hver i sær!

6 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

Åh, Mie, så spennende! -ja, ikke at du er sliten altså, men at KK kjem igjen! Det var jo en viktig sak, og det er bra de fokuserer på sånne ting i oppsummeringen av året sitt! Hold oss oppdaterte,så vi får "løpe og kjøpe".

Fjordheim sa...

Håper det gikk bra med eksamen. Kan godt forstå at det tar alle kreftene. Og det med at en da har mange andre ting en burde ha gjort virker veldig kjent.
Ønsker deg noen gode dager frem mot jul :)

Kikka sa...

Vi skal følge med..
GOD JUL ! ! ! ! !
Klemmer fra oss to her oppe

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Maria sa...

Håper dere fikk en fin jul, og at starten på dét nye året blir bra! Og du, dét er lov å være sliten i eksamensjaget... Du er flink!

mie sa...

Kari: Beklager! Jeg så det ikke selv før kvelden før det aktuelle bladet (siste før nyttår) ble tatt ut av hyllene...

Fjordheim: Ja det gikk veldig fint med eksamen ; ) Fikk siste karakter i dag, alle var tipp-topp ; )

Kikka: Ja hehe, håper dere fikk det med dere uten min hjelp da, jeg har ikke klart å følge med... ; )

Maria: Tusen takk, jeg skal ta det til meg ; ) Enda godt eksamen er over, selv om det nå er slitsomme prosjekter på gang i stedet...Håper du har det bra ; )

 
Blogglisten